UUTISET
Viimeisin julkaisu ”Where All Ends...” on miksattu ja masteroitu, tarjoillen kolme monipuolista WILLFIRE biisiä. Tuotetta voi ostaa lähettämällä yhteystiedot osoitteeseen willfireband(at)gmail(dot)com tai kysymällä kohteliaasti jos tapaat bändin jäsenen notkumasta baarissa. Wilfiren tulevaisuus on kiveen, tai pikemminkin metalliin, hakattu uuden materiaalin syntyessä jatkuvasti. Willfire keikkailee säännöllisesti Uudenmaan alueella tulevina kuukausina.
 
WILLFIREN MUSIIKKI
Willfirellä on laajat heavy metal vaikutteet, kuten myös satunnainen blues ja gore, mutta se tuo silti jotain uutta esiintymislavoille hartailla, mutta raskailla live esiintymisillään.

LYHYT HISTORIA
Willfire putkahti metallisesta kohdustaan elokuussa 1998. Alunperin nimenä oli 'Fire at Will', joka pian muutettiin nykyiseen muotoonsa. Willfire äänitti ensimmäisen demonsa, 'Kindred Spirits', vuoden harjoittelun jälkeen musiikkikoulu Tauon studioilla Espoossa. Vuonna 2000 Willfire palasi studioon äänittääkseen toisen demonsa, 'Beyond the Shadows'. Willfire jatkoi harjoitteluaan ja äänittivät kolmannen demonsa, 'Fire at Will', vuonna 2002 sekä neljännen, 'Far Away', S.S. Reinikaisen avustuksella vuonna 2005. Vuonna 2006 yhtye siirtyi harjoittelemaan omaan treenikämppään ja äänitti viidennen julkaisunsa, 'The Unforgiver', joka sai osakseen hyviä arvioita. Vuonna 2009 Willfire vaipui hiljaiseloon miehistön vaihdoksen ja yllättävien vastoinkäymisten vuoksi. Keväällä 2011 Willfire sai kuudennen julkaisunsa äänitykset valmiiksi ja on valmiina uuteen nousuun. ROCK !mailto:willfireband@gmail.comshapeimage_2_link_0
willfireband@gmail.com
+358-(0)40-719 6323mailto:willfireband@gmail.comshapeimage_12_link_0